21 de juny del 2007

CARNESTOLTES 2007

Tota l'escola
La tarda del dimarts 20 de febrer, vam celebrar el Carnaval de l’escola. Aquest any, les disfresses es basaven en els senyals de trànsit. Els més menuts anaven disfressats de semàfor. Cada cicle representava un tipus de senyal: els d’educació infantil duien els senyals de perill, el de cicle inicial els senyals d’informació, el de cicle mitjà els senyals de prohibició... i els alumnes de cicle superior, ens van sorprendre a tots disfressant-se i disfressant el seu vehicle (bicicleta) de manera original.

Després de rebre el Carnestoltes amb eufòria i d’escoltar el seu pregó, vam fer la tradicional rua del Carnaval pel pati de l’escola amb disbauxa, i es clar, presidida per en Carnestoltes.
Els alumnes de Cicle Superior ens van delectar amb una passarel·la/circuit amb les seves bicicletes disfressades, que van aixecar els ànims de totes els nens i nenes. A continuació, cada alumne/a va desfilar amb els seus senyals per la passarel·la tot ballant al ritme de la música més exòtica.

Després, ens vam reunir tots a la pista petita per escoltar el testament d’en Carnestoltes. Va ser molt generós, va pensar en tothom, fins i tot en els pares, que van participar activament, lluint les conegudes armilles florescents dels seus vehicles.
I va arribar l’hora de condemnar a en Carnestoltes a morir a la foguera. Vam encendre’l mentre cantàvem: “Setze setze, setze al vi; el pobre Carnestoltes s’acaba de morir”.

El Carnaval s’ha acabat,
La Quaresma ha arribat,
I ara ens toca fer bondat!!!