1 de març del 2007

FESTIVAL DE NADAL

Tota l'escola

El divendres, dia 15 de desembre, a les 21 hores al Teatre Armengol de Bellpuig, l’escola Mare de Déu del Carme va oferir a familiars, amics i coneguts el tradicional festival de Nadal.
Dos angelets ens van introduir en aquest recital poètico-musical i amb el missatge “Cada dia és Nadal”, començant pels més menuts, tots els alumnes de l’escola van cantar una cançó i van recitar un poema (els de cicle superior van tocar una nadala amb flauta dolça).


Entre les diverses actuacions, i després de les corresponents presentacions fetes per dos alumnes de cicle superior, a la part de dalt de l’escenari, es podia veure amb gran claredat, unes frases acompanyades d’unes imatges al·lusives que van impactar els espectadors tot desvetllant-los l’esperit de Nadal.
Les cançons que es van cantar al llarg del recital foren seleccionades d’acord amb el missatge que s’havia de transmetre en cada moment. Els alumnes les van cantar amb tanta il·lusió i tendresa que van aconseguir emocionar tothom.
m

Després de cantar tota l’escola l’ultima cançó: “Jo voldria que tot l’any fos com Nadal” els alumnes es van dirigir a les seves famílies per donar-los la felicitació que amb tanta cura havien fet a l’escola. El to dolç de la nit el va posar la coca i xocolata que l’AMPA repartia al sortir del teatre.