5 de maig del 2009

DIADA DE SANT JORDI '09

El passat 23 d'abril vam celebrar a l'escola, la Diada de Sant Jordi amb molta il·lusió i alegria. Un mural ple de colors, realitzat pels alumnes d'educació infantil, ens rebia a l'entrada.


Durant tot el dia, vam treballar de valent; preparant les roses, els poemes i sobretot la representació de la Llegenda de Sant Jordi (cada cicle hauria de dur un símbol dels diferents personatges).

I a les 16:00h ja ho teníem tot a punt per començar! Ben guarnits, tots els alumnes es van repartir per la pista del pati: els dracs d'infantil, els Jordis i les princeses d'inicial, la gent del poble de cicle mitjà i els reis i reines de cicle superior!

La narradora servia d'enllaç entre les diferents actuacions dels alumnes, molt entregats i balladors. El punt i final va arribar amb el cant dels Segadors. El punt més emotiu de la jornada.

I amb els pares, mares, germans i padrins que ens havien vingut a veure vam anar a recollir els treballs que havíem fet durant tot el dia a les diferents taules d'exposició. Moltes gràcies a tots!