20 d’abril del 2010

MUSEU DELS JOGUETS I AUTÒMATS DE VERDÚ

Els nens i nenes de P3 hem estat realitzant un projecte per aprendre coses sobre les joguines. Per tal de finalitzar el projecte vam fer una sortida, els alumnes i les seves famílies.
Va ser un matí ben entretingut i lúdic en el que petits i grans vam poder gaudir de l'experiència.

Per tal de finalitzar la sortida vam fer una foto de grup al costat de la mascota del museu, L'HOME PILOTA!


Ens van ensenyar alguns mitjants de trasport que s'utilitzaven abans com el tande ( bicicleta de tres seients) i el velocípede ( té una roda gran i una de petita ), al qual ens hi van deixar pujar.


També ens varen explicar que algunes nines, com les anomenades PEPA, estaven fetes de paper i altres, com la MARIQUITA PÉREZ que estaven fetes de porcellana i es podien trencar.

Vam esmorzar tots junts a la plaça de Verdú per agafar forçes per la visita i compartir d'una estona de convivència.


El futbolin va ser inventat per un senyor que li agradava molt el futbol però anava amb cadira de rodes. Va anar a Montserrat a fer recuperació i allí va conèixer un enginyer i junts van idear el futbolin.



Això va agradar molt als pares, ja que els nens i nenes abans podien pujar en aquest joguet i altres sense pagar... perquè ho hauran canviat?
En aquesta sala vam poder veure els cartells, fets de llauna, que s'utilitzava abans per fer publicitat. Els feien de llauna perquè duressin molt temps i no es trenquessin.





FINS AVIAT!!!