14 d’abril del 2011

CREU DE SANT JORDI 2011


TOTS/ES SOM COMUNITAT VEDRUNA

Ahir a la tarda vam conèixer, de forma oficial, la notícia que el Govern de la Generalitat de Catalunya ha distingit amb la CREU DE SANT JORDI a la Congregació de les Germanes Carmelites de la Caritat-Vedruna.

De forma literal el text diu que es dóna la Creu de Sant Jordi a la Congregació Vedruna “per la destacada tasca que, des fa cent vuitanta-cinc anys, realitzen a Catalunya, singularment en el sector educatiu. En tot aquest temps, diverses generacions s’han beneficiat de la línia pedagògica de la Institució –continuadora de l’obra de Joaquima de Vedruna- i del seu compromís amb les persones”.

No cal dir que ens podem ben felicitar, com a Congregació i com a Fundacions, i, a la vegada, donar-nos mútuament les gràcies. De segur que la Creu concedida és resultat del treball ferm i convençut de centenars i centenars de germanes i de mestres que, dia rera dia, hem fet de l’educació un dels pilars de la nostra vida.

La Creu de Sant Jordi a la nostra Institució és i representa un reconeixement del nostre país al Projecte Educatiu Vedruna. Pensem que és bo de donar-vos a conèixer aquesta bona notícia per felicitar a tots els claustres de mestres i persones d’administració i serveis, així com a les nostres famílies, i totes i cadascuna de les comunitats presents i passades, de les nostres respectives escoles.

També ens congratulem d’anunciar-vos que la germana M. Dolors Bassols, de l’escola Vedruna de Girona, ha estat distingida, a títol personal, amb la Creu de Sant Jordi, on es destaca la seva tasca com a presidenta de l’Associació Professional de Serveis Educatius de Catalunya.

A tots, germanes, mestres, personal d’administració i serveis i famílies, moltes felicitats

Cordialment