5 d’abril del 2011

XAVI FONT a Cicle Mitjà i Cicle Superior

Avui dijous 31 de març ha vingut a la nostra escola en Xavi Font nascut a Bellpuig però ara habitant de Santiago, Galícia. El Xavi és un gran compositor. Ha rebut premis com el de “millor maqueta de 2000” del programa Disc Gran de RNE3, “grup revelació de 2001” entre molts altres. També s’ha format en orquestració i composició a Berklee College. Escriu per nombrosos curtmetratges, telefilms, publicitat i llarg metratges.

El 2010 va ser nominat, juntament amb Artur Vaquero als premis Mestre Mateo en la categoria de millor música original i als XIV premis Goya en la categoria de millor cançó original pel seu treball en “Agallas”.

Hem tingut la gran sort que vingués a la nostra escola a explicar-nos en què consisteix exactament la seva feina. També ens ha explicat els orígens de l’animació amb la música. Hem vist fragments de pel·lícules primer sense so i, després de pensar quin tipus de música hi posaríem en aquelles imatges hem pogut escoltar el mateix fragment amb la música que el Xavi hi havia posat.

Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è que hi ha assistit els ha agradat molt. Tant, que al final de tot han demanat autògrafs al Xavi, que ha estat obsequiat amb un llibre del 150è aniversari de la nostra escola (ja que ell també hi va estudiar) i un petit detall.

Moltes gràcies XAVI!!!!