23 de maig del 2011

PASTORAL. RECÉS A POBLET

PASTORAL. RECÉS A POBLET 
dissabte 14 de maig de 2011
Sota el lema "Ser cristians al segle XXI" es celebrà al monestir de Poblet el X recés de Pastoral Vedruna de les escoles de la província de Tarragona.

 El pare prior de Montserrat P. Joan Carles Elvira fou qui encetà la xerrada que comptà amb l'assistència d'una cinquantena de professors, entre ells alguns de la nostra escola Mare de Déu del Carmen de Bellpuig.
Amb l'experiència de la seva propia vida i camí de fe, el pare prior ens ajudar a copsar la importància del silenci i de la contemplació en un món on la pressa i la immediatesa ens impedeixen tenir coneixença de la pròpia persona i de la comunicació amb Déu i els altres.
 És de gran importància viure la vida amb plenitud, amb gratitud i donant-la al sevei dels altres i no pas deixar que la vida ens visqui, és a dir deixar passar la vida simplement existint.

 Tant l'eucaristia, com el temps de silenci que comptà amb l'ajuda d'un llibret amb petits textos i pregàries que feien referència al lema esmentat , ajudaren als assistents a gaudir d'uns moments de gratitud i confiança.