11 de maig de 2011

TROBADA DE PATRONAT
DIA 7 DE MAIG. MOLLERUSSA

Amb el lema de Joaquima "Tot per amor, res per força" es reuniren a l'escola el Carme de Mollerussa els patronats de les escoles Vedruna de la província de Tarragona.
Començarem l'acte amb una rebuda per part dels professors i membres del patronat mollerussencs. Vam fer una visita a les aules i la titular de l'escola, Gna. Antònia Martí ens dirigí unes paraules de benvinguda.

L'acte central fou l'Eucaristia celebrada i presidida pel rector de Mollerussa Mn. Jordi Orobitg, qui encoratjà a tots els assistentsa fer front als nous reptes de la societat, amb noves aportacions educatives i confiant amb el recolzament d'entitats culturals, socials i de lleure afins al nostre ideari. Els cants de l'Eucaristia foren acompanyats per un petit grup d'ex-alumnes amb instruments musicals i per l'orgue de la capella.
S'acabà l'Eucaristia amb unes paraules de la germana provincial, Dolors Ribes, animant la tasca educativa de les escoles i valorant l'aportació desinteressada dels patronats.Per arrodonir la vetllada, vam fer una visita als museus de l'aigua i dels vestits de paper i un dinar de germanor, on les nenes de formació rítmica de l'escola feren una bonica exhibició.
   Gràcies, El Carme de Mollerussa, per la vostra grata acollida.
Publica un comentari a l'entrada