25 d’octubre del 2011

EUCARISTIA I CELEBRACIÓ D'INICI DE CURS







EUCARISTIA D'INICI DE CURS I CELEBRACIÓ D'INICI DE CURS

El divendres dia 7 d'octubre a les nou del matí vam celebrar una eucaristia amb els nenes i nenes d'Educació primària dels cursos de tercer, quart, cinquè i sisè per tal de viure els valors del lema de l'any: DESPLEGA LA TEVA RIQUESA INTERIOR i donar gràcies pel nou curs que acaba de començar.
                                            


                                      

La missa fou presidida per mossén Alfons, el rector de la parròquia de Bellpuig qui amb la lectura de l'evangeli animà als nens i nenes a ser generosos i compartir tot allò que tenen, tant a nivell material: jocs, menjar, el seu temps per estar amb els amics, com els seus valors i aptituds personals per posar-les al servei dels altres.

El silenci fou el company i guia de la nostra eucaristia, doncs es començà la celebració en silenci i s'acabà també en silenci. 
El fet de fer experiència de silenci es motiu de mirar en el nostre interior i descobrir les nostres riqueses alhora que ens permet escoltar als altres i escoltar amb atenció el missatge de Jesús.

Amb els mateixos motius es feu una senzilla i bonica celebració de la paraula amb els nenes i nenes d'educació infantil i cicle inicial.


El Sr. Gerard ens feu els dibuixos  del conte que s'anava relatant: LES PERLES PRECIOSES