2 de maig de 2012

Circular informativa extraordinaria


ASSOCIACIÓ MARES I PARESTanmateix, a data d’avui, us adjuntem una CIRCULAR EXTRAORDINÀRIA ja que us hem d’informar d’una NOVETAT destacable que afecta a TOTS els alumnes de l’escola Mare de Déu del Carme de Bellpuig.


Durant el mes de febrer d’aquest any, l’AMPA va tenir la possibilitat d’obtenir la concessió dels XANDALLS de l’escola. Tots els membres assistents a la Junta corresponent van estar-hi a favor i, per tant, es van iniciar els tràmits de traspàs (de l’anterior botiga que oferia aquest servei a l’AMPA).


Actualment, l’AMPA ja gestiona la compra i venda de la roba esportiva obligatòria de l’escola.

Cal que sigueu coneixedors de la següent  INFORMACIÓ I PAUTES  a tenir en compte:


1.- Els xandalls es vendran el mateix dia que es realitza l’entrega dels llibres (a principis de setembre).

2.- El dia d’entrega dels llibres s’habilitarà un espai especial com a provador; els infants podran canviar-se amb total privacitat.

3.- No es deixaran peces de roba per provar a casa.

4.- Els xandalls es pagaran al comptat. No es permetrà liquidar-ne el preu a terminis.

5.- A final de curs (amb el document de comanda dels llibres) us demanarem una estimació de compra (indicant la talla, etc). No existirà cap compromís de compra (només us demanarem una previsió per tal de poder fer un càlcul estimatiu i per poder sol·licitar un volum aproximat).

6.- L’AMPA disposarà, durant tot el curs escolar, de talles suficients per cobrir necessitats esporàdiques que puguin sorgir. Si algun nen o nena necessita alguna peça de roba durant el curs, cal que es faci la petició a la direcció de l’escola.

7.- L’estock disponible estarà guardat, durant tot l’any, a la secretaria de l’escola.

8.- Els PREUS de venda acordats són totalment AJUSTATS (cost producte + serigrafia).


S’han establert 2 preus de venda (preus de socis d’AMPA i preus de no socis).


Totes les famílies que formen part  de l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Mare de Déu del Carme de Bellpuig gaudiran d’uns preus especials.
DETALL PECES ROBA ESPORTIVA
PREUS SOCIS


PREUS 
NO SOCIS


Samarreta màniga curta


6,00


8,00


Samarreta màniga llarga


6,00


9,00


Pantalons curts


10,00


15,00


Pantalons llargs


12,00


20,00


Jaqueta cremallera


22,00


28,00
Si teniu algun dubte o comentari, podeu dirigir-vos a qualsevol membre de la Junta actual de l’AMPA o podeu contactar a través del correu electrònic: www.ampavedruna@correu.bellpuig.cat