25 de juny de 2012

FEM ESCOLA, FEM FAMÍLIA! TOTS SOM I FEM AMPA
Aquest curs 2011/2012, els membres de la Junta hem repetit constantment 2 eslògans que representen clarament l’objectiu comú de l’Associació: 

“Fem escola, fem família “      “Tots som i fem AMPA”

Per tal de transformar aquests objectius en accions, hem posat en marxa algunes propostes:

1.- Formar part del blog del col·legi (http://carmebellpuig.blogspot.com/). Les noves tecnologies ens permeten arribar a totes les llars i així, unir vincles entre família i escola.  

2.- Consolidar les circulars inormatives trimestrals d’AMPA. L’Associació de Mares i Pares comunica i informa, de forma periòdica, (a través del blog) de totes les decisions que adopta.

3.- Dissenyar un nou logotip d’AMPA ple de contingut.
Un conjunt de mans obertes (símbol utilitzat per representar l’expressió “donar un cop de mà”), unides (expressant el treball conjunt), i de diferents colors (que donen significat a la diversitat d’idees i opinions), mostren el suport voluntari i la col·laboració en equip que oferim els pares i mares al centre educatiu.

4.- Planificar, organitzar, desenvolupar i gestionar diferents activitats i serveis que ajuden a completar el treball educatiu que realitzen els professionals del centre:

·                     Donacions econòmiques al col·legi per valor superior a 6.000€
(auxiliar de conversa, proteccions escenari, armari secretaria i material divers)
·                     Planificació i organització activitats extraescolars per alumnes (de 17,00 a 18,00 hores)
·                     Organització activitats extraescolars per adults (Speak with Gerry i Coaching personal)
·                     Organització classes temàtiques dirigides per pares (Coneixement dels ulls i Els colors)
·                     Servei acollida matinal (de 8,00 a 9,00 hores)
·                     Permanències de vacances
·                     Suport al programa d’actes festius del col·legi (la castanyada, patges, Nadal, ...)
·                     Participació a les activitats del municipi (La Marató, Cross, ...)
·                     Gestió Loteria de Nadal
·                     Col·laboracions voluntàries de manteniment del col·legi
·                     Adjudicació gestió venda roba esportiva (xandalls)
·                     Sortida esportiva al Pavelló Barris Nord de Lleida
·                     Confecció Revista
·                     Excursió familiar al Circ Les Feixes
·                     Organització Festa de Final de Curs
·                     Venda i distribució de llibres


RECOLLIDA  FOTOGRAFICA


FESTA FINAL DE CURS

EXCURSIÓ FAMILIAR AL CIRC LES FEIXES ARRIBADA DELS PATGES AL COL.LEGI


SORTIDA ESPORTIVA AL PAVELLÓ BARRIS NORD DE LLEIDA
Formar part de l’AMPA implica formar part d’un grup, integrar-se en un col·lectiu i gaudir, a preus assequibles i ajustats, de les activitats que s’organitzen i es gestionen amb la col·laboració i entusiasme dels socis.

Tots els beneficis econòmics que es generen es destinen, segons les indicacions i directrius de la direcció del centre, a projectes educatius, a millores d’infraestructura i a la compra de material escolar divers. Us podem avançar que aquest pròxim curs, els alumnes de primer de primària estrenaran taules i cadires totalment ergonòmiques i adaptades a la seva edat.

Aprofitem aquest escrit per agrair la feina diària dels professionals que treballen al Col·legi Mare de Déu del Carme de Bellpuig (professors, educadors, monitors,  personal de cuina i menjador, personal de neteja... ); també volem agrair el suport voluntari i desinteressat que hem rebut per part de molts pares i mares.

Animem als infants a tenir confiança en ells mateixos, animem-los entre tots a millorar en cada instant, animem-los a compartir, a ser persones responsables, preparades i amb empenta per tirar endavant. Eduquem-los i motivem-los, dia a dia, seguint els valors de l’esforç, de la constància, de la serietat, el rigor, la superació personal...

Durant tot aquest curs escolar, els membres de la Junta de l’AMPA hem caminat al costat de l’escola amb la ferma intenció d’ajudar i, en definitiva, per intentar millorar el servei del centre; Hem escoltat, opinat, proposat i treballat en benefici de l’escola i dels infants.

Esperem que tingueu un bon estiu i, sobretot, que aprofiteu aquests dies de calor i descans, per gaudir dels vostres fills i filles! Ells són el vostre millor regal! Ells són el nostre futur!

Recordeu que teniu a la vostra disposició dos canals de comunicació directa per tal de poder contactar, preguntar, expressar o suggerir qualsevol proposta o iniciativa:

-       Bústia convencional:     ubicada dins de la secretaria de l’escola.
-       Adreça electrònica:       www.ampavedruna@correu.bellpuig.catEns retrobem a principis del mes de setembre amb noves idees, projectes i il·lusions!


Tots el membres de l'AMPA us desitja unes BONES VACANCES!!!!!!


 Membres Junta AMPA Col·legi Mare de Déu del Carme