29 d’octubre del 2012

DIA 22 D'OCTUBRE

EUCARISTIA INICI DE CURS   CM i CS
CELEBRACIÓ INICI DE CURS EI i CI

Els nens i nenes de la nostra escola han pogut gaudir d'una jornada d'acció de gràcies pel començament del nou cursi per poder retrobar-nos de nou amb els nostres companys i amics.
Els grans es reuniren a l'entorn de la Taula a les 9 del matí acompanyats per mossèn Alfons qui els donar a conèixer, a través del DVD del Bon Samarità, la importància de que tots els nens i nenes hem de tenir els ulls, les orelles i el cor ben atent perquè tothom se senti acollit al costat nostre.




A 2/4 de 12 els petits de l'escola junt amb els pares i mares i padrins i padrines feren una pregària acompanyada amb un power per donar gràcies de la bellesa del nostre entorn ,que podem gaudir a través dels nostres sentits. Ens vam passar la Llum donant un
petit i alhora gran missatge a cada nen i nena, a cada professor i professora, a cada pare i mare: 
Jesús és el teu amic.

En acabar les dues celebracions tan grans com petits descobrirem un petit secret: 
què és allò més important i el què més estima Jesús.


BERENAR SOLIDARI

La campanya solidària començà uns dies abans amb uns murals treballats amb els més grans de l'escola , els grups de 5è i 6è tot explicant als diferents cicles la tasca que realitza Càrites, al nostre poble en concret i arreu del món en general.

El dilluns a la tarda es feu un berenar solidari de pa amb xocolata per tal de recollir diners i donar-los a Càrites per atendre les necessitats i ajudes tan econòmiques com socials que hi han a Bellpuig.

Gràcies a la vostra generositat hem recollit 430 €

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER COL·LABORAR