18 de febrer del 2013




CIRCULAR INFORMATIVA
CURS 2012 / 2013

             




COL.LABORACIONS AMB L'ESCOLA:


1.- Acollida matinal.


Ja és porta uns anys realitzant aquest servei i fins aquest últim any el servei era gratuït,  ja que es reveia una subvenció especifica per aquest motiu. Ara ja es porta més d’un any sense aquesta subvenció i per aquest motiu s’ha establert una quota, el  més baixa possible, perquè es pugui continuar fent l’activitat.

2.- Manteniment de l’escola.

En aquest apartat, s’ha realitzat la poda dels arbres de l’escola intentant que fos abans de la caiguda de fulles per evitar la brutícia d’aquestes. A banda, s’ha realitzat la penjada i despenjada de llums de Nadal, amb la instal·lació d’un punt de llum a les torretes de l’entrada de l’escola per facilitar l’enllumenat.


3.- Loteria

Com cada any, hem intentat portar sort a la majoria de les famílies de l’escola, però un cop més no hem estat afortunats.


4.- Col·laboració amb el Festival de Nadal

El festival de Nadal va ser un èxit, des de l’AMPA vam ajudar en l’estètica del escenari i amb el detall que es dona a cada nen al finalitzar l’espectacle. Aquest detall, es busca que sigui alguna cosa útil per l’escola i aquest any ha estat una carpeta plastificada.


5.- Dia dels patges

L’AMPA ajuda en la organització d’aquest event, aquest últim any els patges han arribat amb tres  cotxes clàssics iguals, com és el Seat 600.  Des d’aquí volem agrair a les persones que ens van deixar aquests cotxes perquè els patges poguessin arribar amb puntualitat al nostre col·legi.


6.- Permanències per Nadal

Com cada any, l’AMPA ofereix la possibilitat de que els nens i les nenes  puguin assistir a les permanències que es porten a terme durant les vacances de Nadal.


7.- Restauració del patí de la llar

El dia 16 de febrer, un dissabte d’hivern, ens vam reunir els membre de l’AMPA juntament amb professors de l’escola i pares voluntaris de la llar per tirar endavant el nou projecte del patí de la llar d’infants. Les tasques que es van portar a terme varen ser extracció de la barana de ferro per treballar amb més llibertat en l’entrada del material; buidatge de les pedres existents transportant-les cap el patí de P3, P4 i P5; realització de forats per la col·locació de 4 moreres per ombrejar el patí i finalment col·locació d’un tipus de substrat de tamany més petit que les pedres existents i finalment col·locació de nou de la barana. A més vàrem pintar la paret del fons de color blanc.


Membres Junta AMPA Col.legi Mare de Déu del Carme