18 de març del 2013

SORTIDA PROJECTE INTERDISCIPLINARI CICLE SUPERIOR

El divendres dia 15 de març els alumnes de cinquè i sisè de la nostra escola vam realitzar la sortida corresponent a la temàtica del Projecte Interdisciplinari d'aquest curs:  EL COTXE DEL FUTUR.

Vam anar en tren fins al cinema de Mollerussa on vam veure una pel·lícula en 3D sobre les energies del futur: l'eòlica, la hidràulica, la petrolifera, la solar...  Ens va agradar moltíssim ja que per explicar-nos-ho ho van fer a través d'una història molt bonica entre un noi i una noia d'un institut.
Quan es va acabar la pel·lícula vam anar altre cop a l'estació per agafar el tren de tornada. Vam veure, però, que faltava més d'una hora perquè sortís el tren i, com que som molt eixerits i actius, vam decidir anar a peu des de Mollerussa fins a Golmés i agafar en aquest poble el tren de tornada. Ens ho vam passar molt bé caminant. Quan vam arribar a Golmés vam trucar el timbre a casa dels pares de la senyoreta Inés per saludar-los i ens van obsequiar amb una gominola per cadascú.

Quan vam arribar a l'escola vam dinar perquè  de tant caminar havíem fet molta gana. Després de dinar ens vam disposar a muntar el súpermegacotxe que funcionava amb energia solar. Cal dir que no els haguéssim pogut muntar sols sense la inestimable ajuda d'alguns pares de cinquè i sisè que, des d'aquí, els donem les més expressives i sinceres gràcies a tots.

Els cotxes van quedar d'allò més bonics. En les properes classes acabarem de polir i arreglar alguns detalls perquè funcionin tots a la perfecció.

Va ser un dia enriquidor, divertit. Vam aprendre moltes coses i ens ho vam passar d'allò més bé!!!!