27 d’abril del 2013

CIRCULAR INFORMATIVA EXTRAORDINARIA






         ASSOCIACIÓ MARES I PARES





Actualment l’AMPA gestiona la compra i venda de la roba esportiva de l’escola, i a partir del curs vinent ‘2013-‘2014 l’escola veu convenient l’obligatorietat des de P3 fins a 6è.


Cal que sigueu coneixedors de la següent  INFORMACIÓ I PAUTES  a tenir en compte:

1.- Els xandalls es vendran els mateixos dies que es realitza l’entrega dels llibres (a principis de setembre).

2.- No es deixaran peces de roba per provar a casa.

3.- Els xandalls es pagaran al comptat. No es permetrà liquidar-ne el preu a terminis.

4.- En la part posterior d’aquesta circular us demanem una estimació de compra (indicant la talla, etc). No existirà cap compromís de compra (només us demanem una previsió per tal de poder fer un càlcul estimatiu i per poder sol·licitar un volum aproximat).

5.- Durant tota la setmana del 6 al 10 de Maig en l’horari de 12:45 a 13:15 i de 16:45 a 17:15, podeu passar per la secretaria de l’escola per veure i emprovar la talla que més us convé. Un membre de L’AMPA o us atendrà.

6.- L’AMPA disposarà, durant tot el curs escolar, de talles suficients per cobrir necessitats esporàdiques que puguin sorgir. Si algun nen o nena necessita alguna peça de roba durant el curs, cal que es faci la petició a la direcció de l’escola.

7.- L’estock disponible estarà guardat, durant tot l’any, a la secretaria de l’escola.

8.- Els PREUS de venda acordats són totalment AJUSTATS (cost producte + serigrafia).

9.- S’han establert 2 preus de venda (preus de socis d’AMPA i preus de no socis).


Totes les famílies que formen part  de l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Mare de Déu del Carme de Bellpuig gaudiran d’uns preus especials.


 Si teniu algun dubte o comentari, podeu dirigir-vos a qualsevol membre de la Junta actual de l’AMPA o podeu contactar a través del correu electrònic: www.ampavedruna@correu.bellpuig.cat



                                         Membres Junta AMPA Col·legi Mare de Déu del Carme