12 d’abril del 2013

P3: PROJECTE DEL TERCER TRIMESTRE; ELS ANIMALS

Els nens i nenes de P3 hem encetat el tercer projecte d'aquest curs. Després de fer votacions, va sortir escollit el projecte dels animals.
Vam començar el projecte amb l'arribada d'una sorpresa. Què deu haver-hi a la bossa?




   


Després d'una estona de deduccions ,raonaments i d'haver palpat, olorat, escoltat, però no mirat... vam poder-ho descobrir:ERA UNA PEIXERA!

QUINA SORPRESA!!! Havíeu de veure la cara dels nens i nenes, estaven tots molt contents/es. La cosa encara no acaba aquí, ja que...


Una peixera buida no la volíem...

Com ho farem? On podem anar a comprar un peix? Ells hem deien que a Bellpuig no se'n podia comprar i van trobar aquestes solucions:
1. Me'l portarien ells de casa.
2. Anar-lo a comprar a la peixateria ( mort no el volem)
3. Que el vagi a comprar la senyoreta.
4. Anem tots junts amb autobús o amb un cotxe molt gran a comprar-ne un

Finalment els hi dic que a Bellpuig hi ha una botiga que venen peix i que el dia 22 d'abril, junts anirem d'excursió a comprar el peix. Tots molt emocionats sorgeix un altre conflicte: Com es dirà el peix?
Després de fer votacions i d'haver sortit: Calavera, dofí, princesa, nemo, tortuga, bibo, gos i marieta...El nom més votat va ser Marieta.

El dia 22 d'abril ja us presentarem el nostre peix Marieta aquí al blog, mentrestant us animem a veure el conte del PEIX IRISAT, un conte en valors que hem estat treballant al llarg d'aquesta setmana.




Fins aviat!