10 d’abril del 2013

TROBADA DE PATRONATS VEDRUNA. TARRAGONA

El dissabte passat dia 6 d'abril es realitzà a Tàrrega la trobada anual de patronats de les escoles Vedruna de la província de Tarragona.
El tema central de la trobada fou la xerrada de la Sra. Teresa Masqué que explicà als assistents què significa formar part d'un patronat i la importància de la tasca dels patrons i patrones en el dia a dia de l'escola.
La vetllada fou amenitzada pel grup coral de l'escola Sant Josep de Tàrrega i tres instrumentistes que ens oferiren un bonic repertori musical.
Per arrodonir la diada visitàrem el Parc de Sant Eloi on hi ha el racó natural de Joaquima de Vedruna dins l'espai d'amics de l'arbre i l'ermita de Sant Eloi.
A l'esglèsia parroquial de la Mare de Déu de l'Alba, el Sr. Josep Minguell ens explicà les pintures murals fetes per ell mateix al fresc i amb pigments, també poguerem contemplar les pintures fetes pel seu pare, en Jaume Minguell, a la capella dels Dolors.
En acabar el matí i cap al migdia vistàrem l'hospital on la Comunitat Vedruna inicià la seva obra a la ciutat de Tàrrega.
Des d'aquest blog donem les gràcies a l'escola de Tàrrega qui ens acollí i a tots els professors, alumnes i components del Patronat per fer-nos sentir com a casa.