29 de maig del 2013

P4; PROJECTE DEL TERCER TRIMESTRE

P4.    SORTIDA FAMILIAR AL PARC DEL CONVENT

CURSET DE PESCA

Els nens i nenes de P4 dins el projecte que estem treballant sobre els cucs, sabem que una utilitat dels cucs de terra és fer un bon servei a l'agricultura, perquè els cucs remouen la terra i l'airegen i així penetra més l'aigua que tant necessiten els vegetals i els cereals. Però també sabem que els cucs a vegades s'utilitzen per pescar peixos.

Aquesta vegada no hem pescat amb cucs sinò amb culleretes i amb els nostres pares i amb l'ajuda d'en Jordi de la botiga "pescarXmenys" hem fet un mini curset de pesca accelerat.

En Jordi ens ha ensenyat com es prepara i munta la canya de pescar, com s'atrapa el fil perquè no es descargoli del rodet i com s'enfila el fil de pescar per les anelles i es lliga la cullereta.

Els pares ens han ajudat a deixar la canya a punt per poder pescar i hem aprés a agafar fort la canya i el fil per poder tirar la canya, i.........

SORPRESA!!!!!   HEM PESCAT UNS QUANTS PEIXOS!!!!!!!!!

Després els hem tornat a l'aigua, perquè pobrets, es moririen si els en treiem.

Ha estat ben bé una activitat familiar, on pares i fills, ens ho hem passat bé tots junts.

Al video que veureu, hem posat la peça musical de Schubert,"LA TRUITA" doncs els peixos que hem pescat són truites de riu i si escolteu bé sentireu com salten dins de l'aigua.


QUE US HO PASSEU BÉ!