28 de març del 2014

UP A UP. EL MÈTODE


El passat dijous dia 27 de març, els alumnes de quart de la nostra escola, van anar al Teatre Ateneu de Tàrregaa  veure un espectacle musical emmarcat dins el XIVè Programa Comarcal de Suport a l’educació a l’Urgell, el qual, dóna suport a aquesta activitat essent conscients de la importància de l’educació musical en tots els nivells educatius.

L’espectacle es deia  Up a Up. El mètode”. Un sol músic, l’Eduard Boleda, compra un revolucionari mètode per aprendre a jugar al futbol però resulta que aquest mètode no sempre fa el que promet i l’Eduard acaba tocant la viola on diferents professors el guiaran pel camí del bon concertista.

El divertit d’aquest espectacle és el format, ja que, fent ús de les noves tecnologies i només amb un sol actor sobre l’escenari, s’aconsegueix que quatre músics toquin a la vegada. L’Eduard interactua amb els personatges ( que són ell mateix) que apareixen a la pantalla.

Els alumnes han gaudit d’allò més amb aquesta innovadora actuació. Han estat pendents en tot moment del que succeïa i de quines cançons ens interpretava el protagonista.

Quan van sortir del teatre, davant l'edifici, van poder jugar i gaudir d'un gran assortit de jocs tradicionals. S'ho van passar d'allò més bé jugant amb jocs d'altres temps.