22 de desembre del 2014

CANTADA DE NADALES A LES RESIDÈNCIES DE BELLPUIG

El passat divendres dia 19 de desembre al matí els alumnes de Cicle Superior de la nostra escola van anar a cantar Nadales a la Residència Sant Bartomeu de Bellpuig. Van cantar una gran varietat de Nadales Tradicionals catalanes, també en van cantar una d’italiana i una altra de les Illes Maorí. Van interpretar dues Nadales amb flauta i també van recitar dos poemes nadalencs. Enmig de les interpretacions van repartir postals de Nadal fetes per ells a tots els avis i àvies de la Residència, els quals, les van rebre amb il·lusió i amb una gran rialla. Els alumnes van marxar satisfets d’haver fet feliços els avis els quals els van obsequiar amb unes gominoles i una ensaimada a cadascun d’ells.

El mateix divendres a la tarda els alumnes de Cicle Mitjà van anar a fer el mateix a la Residència Bellpuig. També els van cantar nadales i recitar poemes. Els avis i àvies es van posar d’allò més contents quan van rebre les felicitacions de Nadal fetes pels alumnes. Un avi ens va sorprendre d’allò més quan ens va recitar un poema Nadalenc. Què bé que ho va fer! Tots els residents van confeccionar una felicitació conjunta per l’escola, la qual, vam trobar molt bonica i vam agrair molt.


Què bonic és portar felicitat, il·lusió, alegria i esperança. Ens hem sentit com autèntics reis Mags anant a les residències a repartir tots aquests valors Nadalencs i fer gaudir una bona estona a tots els avis i àvies. Moltes gràcies per compartir amb  tots nosaltres uns moments tan agradables. Fins l’any que ve!!