17 de febrer del 2015

HA VINGUT L'ESCRIPTOR JAUME CELA

Aquest matí del dimarts dia 17 de febrer ha vingut a la nostra escola l'escriptor Jaume Cela, el qual ha escrit el llibre "Les Sargantanes Negres" que han llegit els alumnes de sisè.

El senyor Jaume ens ha explicat que ha escrit més d'una setantena de llibres i que, a més d'escriptor, també és pedagog on fins fa ben poquet (perquè s'ha jubilat) compaginava les classes amb la tasca de director. També escriu articles al diari Ara i ajuda a confeccionar el currículum en el Departament d'Ensenyament.

També ens ha explicat d'on ha sortit el títol del llibre (va haver d'anar al ZOO de Barcelona perquè li expliquessin), el per què dels noms dels protagonistes, el final del conte...
Els alumnes de sisè li han fet moltíssimes preguntes: d'on treu el temps per escriure, si escriu en paper o a l'ordinador, si sempre treballa amb la mateixa editorial i amb el mateix il.lustrador, si li agrada més escriure per nens  o per adults...
L'autor del llibre ha quedat molt satisfet de la seva visita a la nostra escola. Li han agradat molt les preguntes que li hem fet (les quals ha respost a totes molt amablement) així i com també la rebuda que ha tingut.

No ha marxat, però, sense signar-los, un per un, els llibres als alumnes.
Ha estat una classe d'allò més enriquidora!!







Moltes gràcies Senyor Jaume!!