2 de juliol de 2015

ORLES PRIMER CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL

El passat dimarts 30 de juny els més grans de la Llar d'Infants juntament amb els pares, mares, familiars i educadores vam celebrar que hem acabat la primera etapa de l'Educació Infantil.
La festa va tenir lloc a la Sala Gran i tots i totes anàvem molt mudats. Les educadores vam lliurar l'orla i la banda commemoratius als nens i nenes que deixen la Llar i faran P3 el curs que ve, va ser un moment molt emotiu.
Després vam veure un vídeo-resum de les experiències que hem tinguit tots plegats aquest curs: activitats, sortides, jocs, aprenentatges... Com hem anat creixent!!  

Finalment, per acabar ben animats, vam  ballar la cançó que havíem preparat per al festival, animant a tots els familiars a ballar amb nosaltres! Que divertit!!!Les educadores volem agraïr de manera molt sincera el regal que ens vau fer per l'aula de P2...des d'ara fer música serà tota una altra cosa! Moltíssimes gràcies! 

Ha estat un veritable plaer tenir als nens i nenes de la promoció 2012-2015 a la Llar, que tingueu un feliç canvi d'etapa!! Gràcies per la vostra col·laboració!

"Una de les coses més boniques que et poden succeïr a la vida és tenir una infància feliç" A. CHRISTIE