14 d’octubre del 2015

CONVIVÈNCIES CICLE SUPERIOR A VIC

El passat divendres dia 9 d'octubre els alumnes de cinquè i sisè de l'escola vam anar a Vic de convivències.
Quan vam arribar al MANSO ESCORIAL de Vic, dues germanes ens van donar la benvinguda. A continuació vam fer entrega de la "Nostra Petjada", on tots els nens de Cicle Superior hi vam posar el nom i una foto amb una frase sobre la nostra escola " A Vedruna Bellpuig hi sou tots Benvinguts".

Després ens  van passar un power point on s'hi explicava el més rellevant de la figura de Santa Joaquima. Un cop visualitzat el power ens vam dividir en tres grups i, guiats per una germana i pels professors que ens van acompanyar de convivències, vam anar escoltant els trets més característics del Manso de Vic on, tants anys hi va viure Santa Joaquima.

Vam poder veure la cuina, encara avui decorada amb elements de l'època. 
També vam pujar al primer pis on vam veure l'oratori que és on descansen les restes de la nostra Santa Fundadora. També hi ha el Sagrari i l'Altar on cada grup hi va poder fer una pregària i cantar l'Himne de Santa Joaquima. 
També vam anar a veure el Museu el qual conté dades molt importants: cartes, documents, objectes i molta informació sobre els membres i els anys de vida de Joaquima i Teodor.

Va ser una visita molt enriquidora on tots vam aprendre moltes coses sobre Santa Joaquima i la seva tasca.

Després de la visita vam anar caminant cap a un Parc molt gran on vam dinar i jugar una estona abans de tornar cap a l'escola.

Han estat unes convivències fantàstiques!!!