28 d’octubre de 2015

EUCARISTIA INICI DE CURS
CM I CS

En hem reunit a la sala Les Fonts en companyia de mossèn Alfons per celebrar que hem iniciat un nou curs, que ens retrobem amb els amics i amigues i per fer present el llema del curs : CONNECTA’T AMB TU MATEIX. ESCOLTA’T
Hem escoltat el conte dels sis cecs i l’elefant que ens ha fet adonar de la importància d’escoltar el que els altres ens diuen i que en certa manera tothom pot tenir part de raó i no sempre nosaltres la tenim tota.
També hem vist com és d’importar saber contemplar la bellesa de la natura que ens envolta i saber donar-ne gràcies


CELEBRACIÓ INICI DE CURS
EI I CI
Contents, amb les cares rialleres i amb moltes ganes de compartir hem encetat la celebració acompanyats pels pares i mares que han pogut venir.
Hem escoltat la història de Samuel i ens ha fet adonar que cal parar atenció quan algú ens crida o ens vol dir alguna cosa.
I amb les imatges de la bellesa de la natura el vídeo de WonderfulWordl hem pogut observar com és de bonic tot el que ens envolta, només cal parar-se a observar i donar-ne gràcies. Sense oblidar que allò més bonic , bell i important som cadascun de nosaltresGrans i petits hem compartir uns moments de silenci, pregària i germanor