13 d’abril de 2016

PARTICIPACIÓ EN EL XIIè CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA

Ahir, dimarts dia 12 d'abril i, per primera vegada, vam participar en els quarts de final del  XIIè certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta, que va tenir lloc al SE del CRP de l'Urgell, a Tàrrega.

Dos alumnes de sisè, el Roc Font i el Pol Stein han teballat molt dur aquestes últimes setmanes  per tal que la seva lectura en veu alta fos molt bona en quant a vocalització, entonació, gesticulació, mirada, to de veu, expressivitat, velocitat lectora...

Han llegit el llibre "L'Oriol Pelacanyes es vol fer d'or", perquè que la lectura que entraria en el concurs formaria part d'aquest.

Va concursar el Pol Stein, ja que només podria fer-ho un alumne en cada categoria (els Grumets Verds)  i el Roc, com a suplent, va ser un gran recolzament pel seu company en tot moment.

El resultat de la lectura  va ser fantàstic. El Pol hi va posar moltes ganes per  fer-ho bé, entusiasme i il·lusió i, això, es va veure clarament reflectit en el moment de llegir.

Al finalitzar l'acte es va fer entrega d'un diploma així i com també d'un obsequi que estava format per dos llibres.           Moltes felicitats Pol i Roc per la gran feina ben feta!!