5 d’octubre del 2016

CONVIVÈNCIES A CINQUÈ

Avui dimecres dia 5 d'octubre els alumnes de cinquè hem anat de convivències

Hem fet una bona caminada des del punt de trobada fins a la casa El Pla del Bosc on hem gaudit d'un magnífic dia tot realitzant diferents i divertides dinàmiques de grup quiades per la Clara i l'Oriol.

Aquesta vegada mossèn Alfons ens ha acompanyat en la caminada d'anada però ha hagut de marxar.

Ens hem presentat al grup dient el nostre nom i fent un gest identificatiu propi, hem sabut trobar una qualitat dels nostres companys, hem treballat en equip intentant que els membres del nostre grup entenguessin una paraula sense poder-la mencionar, hem realitzat petites obres teatrals.... 

Entre dinàmica i dinàmica també hem tingut temps de lleure  i hem dinat perquè havíem de carregar les piles!

Ha estat un dia molt significatiu a nivell de grup classe on tots i cadascun dels alumnes que la formem hem après i conegut aspectes dels nostres  companys que, de ben segur, no sabíem.

Amb la pregària final de les convivències hem cantat i hem demanat que el curs vagi molt bé, que sapiguem treballar en equip, respectant-nos sempre i valorant les qualitats dels companys.

Des d'aquí volem donar les gràcies a la Clara i l'Oriol per la seva predisposició, interès i implicació en les convivències. 

També volem donar les gràcies als responsables de la casa El Pla del Bosc per haver-nos cedit les seves intal·lacions on hem pogut gaudir d'un espai idílic per desenvolupar les diferents dinàmiques de grup.

Un dia intens, un dia especial, un dia vital per començar el curs amb il·lusió, entusiasme, motivació i sentit del companyerisme, treball en equip, empatia i solidaritat.








UN  DIA  FANTÀSTIC!!