26 d’octubre de 2016

PASTORAL. EUCARISTIA INICI CURS CM I CS

divendres 21 d'octubre a les 9 del matí, ens hem reunit a la sala Les Fonts per celebrar que ens hem retrobat de nou amb els nostres companys i companyes i professors i per començar amb encert un nou curs amb el lema:


EM COMUNICO AMB ELS ALTRES.

En el moment de l'ofrena cada curs va presentar una part del cos amb la que podem comunicar-nos i ajudar i estimar els altres i en les pregàries tinguerem present la Gna Àngels, aqui trobem a faltar molt, tot desitjant tenir-la ben aviat entre nosaltres.

Mossén Alfons, ens comunicà a través de l'evangeli la importància de comunicar i expressar els nostres sentiments i fer les paus quan hi ha algun desacord entre nosaltres.
A traves del conte de 


LES TRES REIXES 


grans i xics ens adonarem de la importància d'una bona comunicació en bé de l'equip.
En acabar repartirem i compartirem les paraules agradables que cadascú havia decorat.

(en aquest enllaç el podeu llegir)
                     

PASTORAL. CELEBRACIÓ INCI CURS EI I CI


Acompanyats per un bon nombre de pares i mares i familiars hem fet una celebració de la paraula 

A través del conte:


PARAULES DOLCES


que ens ha fet adonar com és d'important dir paraules agradables tant pel qui les diu com per l'amic o amiga, pare o mare, veí o veïna que les reb.


(en aquest enllaç podeu veure el conte)Les pregàries ens han fet adonar que ens podem comunicar amb les diferents parts del cos i que aquestes han de servir per fer el bé i ajudar.Hem rebut un missatge dins una ampolla amb parules de Jesús:ESTIMEU-SE ELS UNS ALS ALTRES 

TAL COM JO US HE ESTIMAT

Abans de sortir hem agafat una paraula dolça que han decorat els nostres amics i amigues.