15 de setembre del 2008

HOLA! HOLA! HOLA! HOLA!

Dilluns 15 de setembre de 2008 - Després d'un estiu ple d'emocions, aventures, jocs, piscines, platges, amics i amigues... i una miqueta de feina per no perdre el fil... tornem a la nostra estimada escola! Amb una rialla ben grossa i amb ganes de retrobar-nos de nou amb tots els companys i companyes.


Els mestres ens van preparar una bona rebuda. Primer, la senyoreta Mari Àngels, la directora de l'escola ens va presentar els nous companys d'aquest curs (i les noves senyoretes)! Quina alegria tornar a veure algunes cares conegudes!

Després, la senyoreta Mercè, tal i com només ella sap fer, ens va contar un conte molt curiós de les aventures d'una gota d'aigua...

I de cop, la resta de mestres i senyoretes que faltaven van començar a baixar per la rampa de l'escola vestits d'una forma ben estranya! Haviem d'endevinar de què tractaria el tema d'enguany! Dutxes... regadores... cuines... paraigües... esports d'aventura... pesca... natació...

L'aigua! L'aigua!! L'aigua!!! Tots vam cridar de cop! I com que vam encertar la resposta... REMULLADA GENERAL!!! I ben fresquets ens vam disposar a començar amb molta força i molta alegria aquest CURS 2008-2009! Som-hi!

LEMA DEL CURS: "CONSTRUÏM EN HARMONIA AMB LA NATURA"