21 de novembre del 2008

Berenar solidari

Divendres, 24 d'octubre de 2008 - Un any més, ens disposàvem a celebrar el Domund a l'escola... però aquesta vegada, d'una forma renovada i amb molta il·lusió. Una berenada solidària, oberta a tots els alumnes, pares, mares, familiars, amics i coneguts.


Durant les setmanes prèvies a la berenada, els pares i mares interessats, podien col·laborar apuntant-se a fer una coca (del tipus que fos). I hem d'estar molt agraïts perquè els fulls es van omplir en un tres i no res!!!

Arribat el gran dia, les senyoretes van preparar les taules a l'entrada de l'escola. Van quedar plenes de coques de totes les mides, formes, colors i olors!!! Mmmm!!! Ni en les millors pastisseries! Els alumnes d'educació infantil van anar-hi a fer una ullada i van donar el vist-i-plau. Ja podem obrir les portes!

Mestres, alumnes i famílies van fusionar-se per una causa molt justa: la recaptació de fons per ajudar a les missions, en tots aquells països i racons del món tan necessitats!! Tothom va posar el seu granet de sorra.


Sens dubte, la festa va ser tot un èxit, gràcies a tothom! Això s'haurà de tornar a repetir!