20 de desembre del 2008

la nostra CASTANYADA 2008

El passat 31 d'octubre, com és tradició, vam celebrar la Castanyada a l'escola, tot fent panellets (els més menuts) i torrant castanyes... però els alumnes de 6è ja fa molts anys que s'encarreguen d'una activitat molt especial i esperada...


... la Gimcana! Un seguit de proves on els alumnes de 3r, 4t i 5è han de donar-ho tot pel seu equip. Una activitat que dura quasi tota la tarda... perquè de proves n'hi ha un munt!

Aquí podem veure un exemple de les més perilloses i cruels: la trinxera de vasos amb aigua glaçada que et raja pel clatell... i "les basses fastigoses", és a dir... dos cubells plens de fang on posar les mans per treure'n alguna cosa. Terrible!

Aquí tenim la prova més divertida... tot un clàssic. La d'agafar alguna cosa amb les dents sense utilitzar en cap moment les mans. Què prefereixes, el confeti o la farina???

Prova d'agilitat i reflexos... rapidesa i precisió.... no pots fallar!

Aquí podem veure altres clàssics com una prova amb sacs i d'altres de més esportives com guiar correctament una pilota de futbol per un circuit tancat. El salt d'altura també ens va fer suar la cansalada.

Poc a poc... els equips van anar acabant les diferents parades i proves de la gimcana i es va fer públic el resultat final.... mentrestant, els petits de la casa, ballaven amb el nostre Gegant del Castanyer i es preparaven per anar al pati gran, amb la resta de companys.

Allí vam menjar les castanyes acabades de torrar... mmmm!!! I vam obrir les portes de l'escola perquè els pares i mares i familiars ens acompanyessin en aquesta diada tan especial.

" Quan ve el temps de torrar castanyes, la castanyeraaaa la castanyeraaa... " primera la vam cantar una vegada nosaltres solets... però després, vam anar a buscar als nostres pares perquè s'apuntessin a la rotllana.

Moltes gràcies a tots i fins a la Castanyada vinent!!!