20 de desembre del 2008

Festival de Nadal 2008

Durant les setmanes prèvies a les festes de Nadal, a l'escola celebrem l'Advent. Els dies que aprofitem per reflexionar sobre allò que més ens preocupa i allò que més ens alegra... i també per organitzar tota la decoració que tant ens agrada!!! Fins i tot de fer el pessebre i deixar el Tió ben tapadet abans dels cops de bastó.

El divendres dia 12 de desembre va ser un dia molt especial per a tots nosaltres... després de tants dies d'assaig i preparació, va arribar la nit màgica, i vam representar l'esperat "acte poètic i musical", enguany titulat: LA FELICITACIÓ.


El fil conductor s'inspirava en un antic conte de Nadal que vam aprofitar per l'actuació dels diferents cursos acompanyats d'uns impressionants carter, senyor Ton i narradors.

Els alumnes més grans de l'escola ens van interpretar diferents poemes i una cançó amb flauta dolça què ens va emocionar a tots. A més a més, vam reïvindicar la PAU en aquests moments plens de conflictes per a resoldre.

I el final, digne de menció, ben afilerats a dalt de l'escenari, cantant junts l'última cançó: "El món seria més feliç si tots fóssim amics".

Tota l'escola us desitgem BON NADAL i MOLTA PAU!!!