25 de febrer de 2013

LA MUNTSA MIMÓ VISITA LA CLASSE DE TERCER

Un lector no neix, es fa. Som els adults els que amb estima, bons llibres i molt de joc i temps compartit els introduïm pels camins de la lectura. Nosaltres els ajudem a descobrir el plaer de llegir, de conèixer, d'imaginar i després seran ells els que vagin descobrint els seus propis camins. És per això que des de l’escola apostem per la lectura de llibres que ajudin els nens i nenes a créixer amb històries divertides, màgiques i originals.
L’editorial ANIMALLIBRES ens facilita un programa d’animació amb el qual els nens i nenes poden entrar en contacte amb l’autor del llibre que han llegit a classe. Doncs bé el proper dijous dia 28 de febrer , l’autora del llibre “Xarop de banya d’unicorn”, la Muntsa Mimó, visitarà la classe de 3r.
Muntsa Mimó és professora de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Ha guanyat el IX Certamen Literari Les Millors Pàgines i el XXII Premi Vila d’Ascó amb l’obra col.lectiva L’artefacte. 


“Xarop de banya d’unicorn” és una història de follets molt trapelles i de les aventures d’en Tumai, el follet més petit de la família que vol fer-se gran.