2 de maig del 2013

LA MUNTSA MIMÓ ENS HA VISITAT A TERCER


QUÉ BÉ ENS HO HEM PASSAT!

A finals del mes de febrer l’escriptora Muntsa Mimó va venir a la nostra classe perquè havíem llegit el llibre “ Xarop de banya d’unicorn”. Uns quants dies abans nosaltres vam preparar unes preguntes per poder fer-li quan ens visités.

La Muntsa ens va explicar moltes coses relacionades amb el llibre.

Ens va dir que quan anava a la classe de P4, la mestra els hi preguntava què havien somiat. Aleshores la Muntsa allargava el seu somni perquè tenia molta imaginació i ho volia escriure. També ens va explicar que li agradava molt llegir.

Als tretze anys va deixar d’escriure fins que va ser mare de dues nenes . Cada dia havia d’explicar un conte a les seves filles però li agradava canviar els personatges, el començament o el final. A continuació va anar a una escola per aprendre a escriure contes i allí es va trobar amb l’escriptor Joles Sennell que li va dir que el conte que havia escrit a les seves filles era molt interessant però molt curt.

La Muntsa va posar fil a l’agulla i va refer el conte. Va augmentar els personatges fent més descripcions dels animals que apareixien en el llibre.

Després ens va explicar que s’havia inspirat en la seva estimació als animals i també perquè des de petita li agradaven els follets. Una altra raó és perquè ella és la filla petita de la seva família.

Finalment va signar a cada nen i nena el llibre i nosaltres li vam donar les gràcies, una abraçada i molts petons.

Ah! Ens ha fet passar una estona fantàstica, espectacular, tranquil.la, increïble, divertida, excel•lent ...