2 de maig del 2013

L’ENRIC LLUCH HA VISITAT LA CLASSE DE QUART


L’ autor del llibre “Tarzan dels ximpanzés”, l’ Enric Lluch ens ha explicat en la seva visita perquè va escriure aquest llibre. També ens ha relatat una història fantàstica.

Nosaltres hem tingut l’oportunitat d’explicar-li perquè ens ha agradat tant el seu llibre.

Li hem dit que ens ha semblat magnífica la manera de buscar el nom del protagonista.

També li hem pogut explicar que un dels capítols que ens ha agradat força ha estat “ De tatanganga san san a Tarzan” perquè ens agrada que els animals salvatges visquin en llibertat i Tarzan els allibera de les gàbies on estaven tancats i que ens ha fascinat el capítol que parla dels depredadors carnívors perquè ens ha recordat el projecte interdisciplinari del curs passat “Els animals salvatges”.

Finalment li hem dit que ens hem emocionat al descobrir que els animals també tenen sentiments i emocions com nosaltres. Hem viscut amb l’àvia Foxi la mort de l’avi i l’acomiadament de Tarzan.

Per nosaltres llegir aquest llibre ha estat una aventura emocionant, divertida, fantàstica, única, irrepetible...

Ah! Li hem ensenyat els nostres rodolins. La senyoreta va trobar unes il•lustracions molt boniques del llibre i nosaltres vam crear uns rodolins per cadascuna. També vam passar una estona agradable amb aquest treball.

Per acabar us volem dir que ens hem assabentat que Tarzan dels ximpanzés ha estat escollit per la revista Faristol el millor llibre infantil de l’any 2012.

Enhorabona, Enric!