20 de gener del 2014

Resum de la conferència "Llegir a Casa", amb Enric Queralt

CONFERÈNCIA ENRIC QUERALT
“LLEGIR A CASA”
Com ajudar als fills i a les filles


Des de fa temps que els mestres i les mestres de l’escola estem molt sensibilitzats pel tema de la lectura. Sabem que llegir bé, és la millor eina que podem donar als nostres alumnes per aconseguir l’èxit en els aprenentatges. Per això sempre hem estat oberts a innovar en totes aquelles pràctiques que poden engrescar, motivar... als nens i nenes a llegir.

El curs passat, arrel d’unes conferències vam veure la possibilitat de formar part del projecte “Pla d’impuls a la lectura”.

El Pla d’impuls a la lectura és un projecte que ofereix El Departament d'Ensenyament a les escoles de Catalunya per tal de millorar l’èxit escolar de tot l'alumnat, potenciant la lectura sistemàtica a totes les àrees i matèries del currículum.

Ara bé, per a garantir l’èxit total del projecte cada un de nosaltres (mestres, alumnes i vosaltres famílies) hi hem de posar el nostre granet de sorra.

Hem tingut la sort de tenir entre nosaltres  a l’Enric Queralt una de les persones que en sap més d’aquest  tema en el nostre país i que s’hi dedica en cos i ànima. Ens ha fascinat el seu saber, la seva capacitat de comunicar i la passió i entusiasme que transmet per la lectura.


Us convidem a visualitzar aquesta conferència a través de la nostra plataforma digital, desitjant que  us ajudi a fer descobrir als vostres fills i filles el plaer de llegir.